Pynt opp bursdagsfesten med det Norske flagget

Når man skal planlegge en bursdagsfest er det mange ting man må ta hensyn til, deriblant pynting av lokalet. En festlig måte å pynte opp et bursdagsselskap på er å dekorere med det Norske flagget. I denne teksten vil vi komme med noen tips til hvordan du kan dekorere med det norske flagget på en stilfull måte, samtidig som du kan skape en perfekt feststemning.


Flaggbanner


En flaggbanner med rødt, hvitt og blått passer perfekt i en bursdagsfest. Det er en enkel dekorasjon som kan henges opp langs tak og vegger. Det kan være greit å tenke på proporsjoner og høyder på banneren, slik at det blir jevnt og balansert i rommet. Flaggbanner er også en rimelig form for pynting, så her kan du spare på utgiftene samtidig som du skaper en flott atmosfære.

Bordpynt


Du kan enten velge å ha et bord som er dekket med rød, hvit og blå duker og servietter, eller så kan du legge fokus på det Norske flagget ved å lage flaggbasede dekorasjoner. For eksempel kan du lage små flaggfat med røde og blå bær eller frukt, og legge en liten norsk flaggtopp på toppen. Eller så kan du velge å ha en liten borddekorasjon med et flagg i midten. Det er også en flott effekt å ha serviettene brettet som små norske flagg, dette vil bli lagt merke til av gjestene.

Ballonger


Ballonger er en klassisk festdekorasjon som kan tilpasses til den norske flaggtemaet. Du kan enten velge å ha røde, hvite og blå ballonger som henger fra taket, eller så kan du velge å ha ballonger i det norske flaggets farger formet som flagget selv. Det vil være en fin detalj som øker på feststemningen.

Kake


En av de viktigste delene av bursdagsfesten er kaken. Du kan lage en kake i form av det norske flagget, eller ha et kaketopp i form av et lite norsk flagg. Det vil være en morsom og festlig detalj til å feire bursdagsbarnet og landet Norge.

Lykter


Lykter som lyser opp i natten, kan gi en fin effekt i festlokalet. Det kan være en flott måte å bringe lysstyrke og varme inn i rommet, og det kan også gi en følelse av tradisjon og nostalgi. Du kan velge mellom røde, hvite og blå lykter som henger fra taket, eller så kan du velge å ha lykter i form av det norske flagget som vil være en perfekt match.
Alt i alt er det mange forskjellige måter å inkludere det norske flagget i pyntingen av en bursdagsfest. Det er en god måte å vise din stolthet for Norge og å skape en feststemning som ikke vil bli glemt. Med enkle og rimelige triks og med fargerike dekorasjoner vil du garantert skape en festopplevelse som gjestene dine vil like. Vi håper våre tips har inspirert deg til å pynte en bursdag med det norske flagget til det fulle. Lykke til med festen!